Следващата неделя ще се полага износващият слой асфалт на  бул.Кукленско

...
</TD
>Следващата неделя ще се полага износващият слой асфалт на  бул.Кукленско
Коментари Харесай

Кметът на Южен: Трябва всичко да се съобрази със затварянето на Бетонния мост

Следващата неделя ще се поставя износващият пласт асфалт на  бул. " Кукленско шосе ", а сега се вършат компрометираните участъци там, сподели пред кореспондент на Plovdiv24.bg кметът на регион " Южен ".

Той посочи, че асфалтирането ще бъде разграничено в две недели и ще се случва на части. Причината е интензивното придвижване поради множеството компании и халета.

" Ще се асфалтира в неделя, с цел да може въпреки всичко хората да имат достъп до работните си места през останалото време ", сподели той.

Кунчев напомни, че целият ремонт на бул. " Кукленско шосе " се прави на стадии и след приключването на този занапред ще се разясняват и обмисля кой ще бъде идващият.

" Трябва всичко да се съобрази със затварянето на Бетонния мост, тъй като не може " Кукленско " да бъде затворено от ул. " Скопие " до ул. " Индустриална " в едното платно и по едно и също време с това да не работи Бетонният мост. Това ще е някакъв пъкъл ".

Той показа, че евентуално идващият сектор ще бъде при Митница Пловдив, само че към този момент това са единствено проекти.

" Нека минат тези две недели и всичко да е наред. Нека имаме положен асфалт и да забележим по какъв начин ще станат нещата с хоризонталната маркировка. Не бързаме към момента да водим диалози със заместник-кмета по строителство.

Ако можем да създадем западното платно преди затварянето на Бетонния мост, ще го създадем, тъй като това ще облекчи ситуацията. "

Припомняме, че преди дни " Европейски пътища " посочи, че дължината на обекта е 3,2 км. В целия сектор се построява нов тръбопровод с огромни диаметри, прави се рехабилитация на двете пътни платна, както и на тротоарите, които ще се обособят като споделени зони за пешеходци и велосипедисти.

Ще се ремонтира и междинната разграничителна линия, на която ще се постави парапет, осигуряващ сигурността на пешеходците.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР